SOPA DE FARIGOLA

Ingredients per 4 persones

- 1 L de brou de pollastre
- un manat de farigola
- 4 alls
- oli d’oliva
- pa sec o torrat (4 llesques)
- 4 ous


Elaboració

- En una cassola amb raig d'oli posar els 4 alls sencers i sense pelar i el manat de farigola. Quan agafin temperatura posar el caldo i deixar bullir a foc molt fluix durant uns 20 minuts.
- Apagar el foc i colar el caldo.
- Afegir les llesques de pa i deixar s'estovin.
- Triturar-ho molt bé amb un raig petit d'oli.
- Per fer els ous poché:
Posar a escalfar aigua en un cassó.
Mentre s'escalfa, trencar l'ou en un got i reservar.
Just abans de que l'aigua es posi a bullir (no ha de bullir en cap moment), amb ajuda d'una cullera remenar-la perquè es formi un remolí.
Posar l'ou i deixar coure durant tres minuts. Es pot anar remenant per mantenir el remolí de l'aigua.
Després dels tres minuts treure l'ou i refrescar-lo amb aigua freda per a detenir la cocció.
- Posar un ou en cada plat i repartir la sopa amb una rameta de farigola.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari d'Instagram cintet (https://www.instagram.com/cintet/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada