FONOLL AL FORN AMB TÀPERES, OLIVES I ANXOVES

Ingredients per a 4 persones

- 2 bulbs de fonoll
- 15 g de tàperes
- 30 g d'olives verdes sense pinyol
- 6 filets d'anxova en oli
- Sal i pebre
- Oli d'oliva


Elaboració

- Preparar 4 trossos grossos de paper de forn.
- Treu-re la capa externa dels bulb de fonoll, tallar-los a juliana i repartir-los sobre els papers de forn.
- Repartir a sobre de cadascun la resta d'ingredients: tàperes, olives i filets d'anxova tallats a trossets.
- Amanir amb un bon raig d'oli i un polsim de sal.
- Embolicar de manera que quedin 4 paquets ben tancats.
- Posar al forn a 180 ºC durant mitja hora.
- Treure del forn, deixar-ho reposar uns minuts i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada