STRUDEL DE POLLASTRE

Ingredients per 4 persones

- 600 g de pit de pollastre
- 400 g de xampinyons
- 2 porros
- 300 mL de brou de pollastre
- 2 ous
- 100 g de pernil salat
- 7 fulles de pasta filo en làmines
- 50 g de mantega
- oli d'oliva, sal i pebre
- sèsam
- 1 gra d'all
- julivert

Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Tallar els pits de pollastre a filets no gaire fins i fregir-los en una paella amb oli a foc bastant fort.Tallar-los a daus petits.
- En la mateixa paella, posar l'all picat i un cop daurat, coure els xampinyons laminats. Reservar-los.
- En la mateixa paella a foc fluix, posar els porros tallats a rodanxes fines i coure'ls fins que quedin tous. Afegir el pollastre i el brou, i coure durant 10 minuts fins que es redueixi el líquid i la carn es cogui.
- Batre els ous i posar-los en un bol. Afegir el pollastre amb els porros, els xampinyons i el pernil salat tallat a trossos petits.
- Fondre la mantega al microones.
- En una safata de forn posar un full de paper de forn i a sobre una làmina de pasta filo. Pintar-la amb mantega. Posar la segona làmina a sobre i pintar-la amb mantega. Fer el mateix amb les altres 5 làmines.
- Col·locar la barreja del pollastre amb els xampinyons i els porros sobre les làmines de pasta filo, deixant una vora lliure de 3 cm per cada costat.
- Fer un doblec per cada costat estret per tancar, i anar doblegant la massa a lo llarg.
- Pintar amb mantega i posar per sobre les llavors de sèsam.
- Posar-ho al forn durant uns 45 minuts.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada