STRUDEL DE POMA

Ingredients

- 150 de mantega
- 4 pomes amb pell tallades a daus
- 25 g de panses
- suc de mitja llimona
- canyella en pols
- 100 g de sucre
- 25 g de pinyons
- 50 g de nous
- 25 g d'avellanes
- 1 làmina de pasta brisa (tallada rodona)
- 1 ou

Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Coure en una paella o caçó amb la mantega: les pomes, el sucre, les panses, el suc de llimona, la canyella, els pinyons, les nous i les avellanes fins que tot estigui tou.
- Posar la làmina de pasta brisa sobre una safata plana de forn i a sobre posar la barreja de la poma i els fruits secs. Enrotllar-la i doblegar les vores per tancar-la.
- Fer 4 o 5 talls a la superfície en diagonal. Pintar-ho amb 1 ou batut. Empolvorar amb canyella.
- Posar al forn a 200 ºC durant 10-15 min,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada