MANDONGUILLES VEGETALS

Ingredients per 4 persones

- 400 g de llenties cuites
- 1 ceba tendra
- 1 pastanaga
- 1 cullerada de civada
- 2 cullerades de farina de cigrons
- 1 cullerada de pa ratllat
- pebre vermell dolç
- oli d'oliva i sal
- 1 all
- 200 g de tomàquet triturat
- 1 fulla de llorer
- alfàbrega
- herbes provençals

Elaboració

- Tallar petita la ceba petita i sofregir-la amb una mica d'oli durant 5 minuts. Afegir la pastanaga tallada petita i coure-la fins que s'estovi.
- En el bol de la picadora posar la ceba i la pastanaga, les llenties i la civada. Picar-ho una mica.
- Afegir la farina de cigrons i picar-ho una mica més.
- Afegir el pa ratllat, un polsim de pebre dolç i un polsim de sal i barrejar bé.
- Formar les mandonguilles i posar-les en una safata amb un raig d'oli.
- Posar-les al forn a 180 ºC durant 25 minuts.
- Per fer la salsa, en un caçó fregir l'all picat i el tomàquet triturat, junt amb la fulla de llorer, un polsim d'alfàbrega i un polsim d'herbes provençals.
- Posar les mandonguilles i coure durant 5 minuts més.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari de Facebook Quinsfogons (https://www.facebook.com/Quinsfogons/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada