CONTRACUIXES DE POLLASTRE AMB SALSA DE FRUITS DEL BOSC

Ingredients per 4 persones

- 1 gra d'all
- 100 g de fruits del bosc
- 1 cullerada de mel
- 2 cullerades de vinagre de mòdena
- oli d'oliva i sal
- 4 contracuixes de pollastre
- 2 patates pelades (o 2 moniatos)


Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.

- En un morter picar l'all amb una mica de sal. Afegir els fruits del bosc i picar-los. Posar la mel i el vinagre, i cobrir amb l'oli. Barrejar bé.
- Salpebrar les contracuixes i posar-les en una safata al forn. Sobre de cadascuna d'elles posar dues cullerades de salsa. Afegir les patates tallades a rodanxes gruixudes.
- Coure al forn 30 min a 180 ºC.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada