CANELONS DE CONFIT D'ÀNEC

Ingredients per 4 persones

- 2 cuixes d'ànec confitat
- 3 taronges
- 16 plaques de pasta de caneló
- 1 llauna de mousse d'ànec
- vi de xerès
- 200 mL de crema de llet
- 100 g de formatge ratllat

Elaboració

- Posar les cuixes d'ànec al forn (o al microones) per desfer el seu greix.
- Pelar 2 taronges i tallar-les a grillons. Posar-les en un caçó al foc junt amb el greix de les cuixes fins que s'estovin.
- Treure la carn de les cuixes, esmicolar-la i posar-la en un bol junt amb la taronja estovada.
- Bullir les plaques dels canelons amb molta aigua perquè no es trenquin, treure-les i posar-les sobre un drap net perquè no s'enganxin.
- Un cop fredes, omplir-les amb la barreja i enrotllar-les per formar els canelons. Posar-los en una safata.
- Obrir el forn a 180 ºC dalt i baix.
- Per fer la beixamel, en un caçó posar la mousse d'ànec, el suc d'1 taronja i un rajolí de xerès. Posar-ho al foc durant uns minuts. Apartar-ho, afegir la crema de llet i barrejar bé.
- Repartir sobre els canelons i posar per sobre el formatge ratllat.
Gratinar-ho 5 minuts al forn.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari de Facebook Quinsfogons (https://www.facebook.com/Quinsfogons/)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada