TATAKI DE SALMÓ

Ingredients per 4 persones

- 2 lloms grans de salmó
- 4 cullerades de salsa de soja
- gingebre en pols
- llavors torrades de sèsam
- 4 culleradetes de mel
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 carabassó

Elaboració

- Tallar els lloms de salmó en 4 trossos en vertical i posar-los en una safata.
- Sobre cada tros posar 1 cullerada de salsa de soja, un polsim de gingebre en pols, llavors de sèsam i una culleradeta de mel. Girar el trossos de salmó perquè s'impregnin de la barreja pels 2 costats i deixar-los marinar durant uns minuts.
- Tallar les verdures a trossos petits i fregir-les amb molt poc oli.
- En una paella a foc molt fort i sense oli, coure els trossos de salmó durant mig minut per cada costat (han de quedar crus per dins).
- Tallar cada tros en 4 o 5 rodanxes i posar-les a sobre de les verdures.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari de Facebook Quinsfogons (https://www.facebook.com/Quinsfogons/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada