FONDUE DE PA DE PAGÈS

Ingredients per 4 persones

- 1 pa rodó de 1 Kg
- 250 g de formatge comté
- 350 g de emmental
- 200 g de gruyère
- 100 mL de vi blanc
- 3 cullerades de maonesa
- nou moscada
- pebre blanc
- all en pols

Elaboració

- Obrir el pa de pagès per dalt i treure part de la molla amb compte. Reservar la tapa de crosta i la molla tretes.
- Ratllar els formatges i posar-los en un bol. Afegir el vi, la maonesa, un polsim de nou moscada, un polsim de pebre blanc i un polsim d'all en pols. Barrejar bé i posar-ho dins del pa.
- Obri el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Tapar el pa amb la tapa de crosta i embolicar-lo amb paper d'alumini vigilant que quedi tapat del tot.
- Posar-ho al forn a 180 ºC durant 1 hora.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari de Facebook Quinsfogons (https://www.facebook.com/Quinsfogons/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada