CORONA D'ESPINACS

Ingredients per 4 persones

- 1 làmina de massa de pizza (tallada rodona)
- 300 g d'espinacs frescos
- panses
- 2 terrines de mató
- 100 g d'ametlla filetejada
- 1 ou batut

Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- En una paella amb un raig d'oli posar les panses i coure-les 2 minuts. Posar els espinacs i coure'ls fins que estiguin cuits.
- Reservar-los i barrejar-los amb el mató. Barrejar bé.
- Estendre la massa de pizza en una safata, posar a sobre els espinacs i l'ametlla filetejada. Enrotllar-la i tancar-la per donar-li forma de corona.
- En la part de fora dels radis de la corona fer uns 12-14 talls sense arribar a tallar el centre de manera que sembli una margarita. Si seguin amb el símil, doblegar cadascun dels pètals de la margarita.
- Pintar amb l'ou i posar-ho al forn durant 35 min a 180 ºC.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari de Facebook Quinsfogons (https://www.facebook.com/Quinsfogons/)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada