SALMÓ MARINAT

Ingredients
- 1 llom de salmó
- 1 o 1 i 1/2 Kg de sal gruixuda
- 1 llimona
- anet

Elaboració
- En una safata posem una capa de sal gruixuda i al damunt el llom de salmó. Per sobre posem la ratlladura de la llimona (només la part groga perquè la part blanca amargueja) i l'anet.
- Ho cobrim amb una altra capa de sal gruixuda i ho posem a la nevera durant 10-12 hores.
- Passat aquest temps, traiem el salmó de la sal sense mullar-lo i eixugant-lo amb paper de cuina.
- Si l'hem de guardar, posar el llom sobre un paper de cuina perquè eixugui l'aigua que hagi pogut quedar, ho tapem amb paper de film i ho posem a la nevera.
- Quan l'hàgim de menjar, fer talls fins amb el ganivet del pa.
És més bo, si el mengem a l'endemà d'haver-lo fet.

Una manera d'utilitzar-lo com entrant, és la següent: en una safata posem 1 tomàquet ratllat, l'amanim amb oli i sal, i a sobre posem els talls de salmó junt amb una mica de julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada