TIRAMISSÚ

Ingredients
- 250 g de formatge mascarpone
- 3 ous
- 3 cullerades de sucre
- 2 bosses de melindros
- 1 cafè
- cacau en pols

Elaboració
- Muntar els rovells d'ou i el sucre amb la batedora elèctrica fins que quedi una mescla cremosa i més blanca que el color inicial.
- Muntar les clares a punt de neu.
- Barrejar el mascarpone amb la crema de rovells i afegir amb cura les clares muntades.
- Posar una capa de melindros remullats en el cafè ensucrat en una safata i afegir per sobre la meitat de la crema de mascarpone. Els melindros només s'han de remullar per 1 costat perquè no quedin molt tous.
- Posar una segona capa de melindros remullats i afegir per sobre la segona meitat de la crema de marcarpone a sobre.
- Espolvorejar-ho amb cacau en pols i posar-ho en la nevera durant 6 hores o més.

1 comentari:

  1. he tingut el privilegi de provar el tiramissú que fa la Vicky. No tinc paraules, ho heu de provar!

    ResponElimina