SALSA ROMESCO

Ingredients per 2 L
- 9 o 10 tomàquets escalivats (1 kg)
- 1 cabeça d'alls escalivats
- 2 nyores o pebrots de romesco escaldats
- 150 g d'avellanes o ametlles torrades
- 250 mL d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal

Elaboració
- Escalivar els tomàquets i els alls. Reservar-los i pelar-los.
- Escaldar les nyores o pebrots. Els podem utilitzar sensers.
- Pelar les avellanes torrades. Un truquet per pelar-les més ràpid és posar-les dins un drap de cuina net i fregar les unes amb les altres per treure la pell més fàcilment.
- Posar-ho tot dins d'un bol (els tomàquets, els alls, els pebrots i les avellanes) i picar-ho finament.
- Afegir l'oli, la sal i el vinagre i continuar picant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada