BROWNIE

Ingredients

- 125 g de xocolata fondant tipus Nestlé postres
- 125 g de sucre
- 100 g de mantega
- 80 g de farina
- 3 ous
- 1 culleradeta de llevat químic (opcional)
- un grapat de nous o avellanes

Elaboració

- Preescalfar el forn a 180 ºC (només la part de baix).
- Fondre la xocolata amb la mantega en el microones durant 2 minuts a la mínima potència per evitar que es cremi i deixar refredar.
- En un bol batre els ous i el sucre durant 2 minuts fins que el sucre s'hagi desfet.
- Afegir la xocolata fosa i remenar suaument amb l'espàtula.
- Afegir la farina i el llevat i remenar molt bé fins que no quedin grumolls.
- Afegir les nous picades.
- Posar la barreja en un motlle untat amb mantega i farina (es poden posar dues tires de paper de forn creuades per ajudar a desemmotllar).
- Posar-ho al forn a 180 ºC durant 20-30 minuts.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Webos Fritos (https://webosfritos.es).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada