COC RÀPID DE XOCOLATA

Ingredients

- 1 iogurt natural
- 1 mesura de iogurt d'oli de gira-sol
- 2 mesures de iogurt de farina
- 1 mesura de iogurt de cacau soluble
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 1 mesura de nous partides en trossets
- 3 ous
- 1 sobre de llevat químic
- nous

Elaboració

- Barrejar tots els ingredients, menys les nous, en un bol amb l'ajut de la batedora elèctrica. Afegir les nous i barrejar-les amb la massa remenant amb una cullera.
- En un motlle de fer pastissos, prèviament untat amb mantega i farina, posar la barreja anterior.
- Coure el pa de pessic al forn (calent per la part de sota) a 180ºC durant 30-45 minuts.

Si volem posar trossets petits de xocolata a la massa utilitzar 1/2 rajola de xocolata.
Si la volem posar desfeta amb llet o mantega utilitzar 1 rajola sencera. Aleshores en lloc de la mesura de xocolata en pols posarem una altra mesura de farina.
Si la volem posar desfeta per sobre utilizar 3/4 de rajola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada