CARQUINYOLIS

Ingredients

- 150 g de farina
- 100 g de sucre
- 100 g de ametlles crues amb pell
- 1 ou
- 1 ratlladura de llimona
- 1 culleradeta de llevat químic

Elaboració

- Posar les ametlles en remull.
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- En un bol, batre l’ou amb el sucre i la ratlladura de llimona.
- Incorporar la farina amb el llevat i les ametlles, i remenar bé.
- Fer dos barres amb la pasta aconseguida, amb les mans lleugerament humides
- Posar-les en una safata de forn sobre paper vegetal i coure-les uns 15 minuts.
- Tallar els carquinyolis en diagonal i tornar-los a enfornar fins que quedin ben daurats i secs (uns 5 minuts).

Aquesta recepta està adaptada del lloc web de Rac1 (https://www.rac1.cat/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada