TALLARINES XINESES AMB GAMBES

Ingredients per 4 persones

- 320 g de tallarines
- 1 all
- 1/2 ceba
- 1 pastanaga
- 1 pebrot verd
- gambes pelades

Per la salsa:
- 2 cullerades de salsa de soja
- 1 cullerada de salsa de ostres
- 1 cullerada de vinagre de mòdena
- 1 culleradeta de sucre

Elaboració

- Bullir la pasta segons les indicacions del fabricant. Colar-la i reservar-la.
- Preparar la salsa barrejant tots els ingredients en un bol.
- Preparar totes les verdures: tallar la ceba a juliana, picar l'all i tallar a daus petits la pastanaga i el pebrot verd.
- En un wok a foc molt fort posar un raig d'oli i després la ceba i l'all.
- Donar un parell de tombs i afegir la pastanaga i el pebrot verd.
- Donar un parell de tombs més i posar les gambes pelades.
- Un cop cuites, afegir les tallarines i la salsa, i remenar perquè quedi tot ben barrejat.
- Treure del foc i servir de seguida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada