PEBROTS VERDS FARCITS DE CARN

Ingredients per 4 persones

- 4 pebrots verds llargs
- 250 g de carn picada
- 1/2 ceba
- 2 o 3 pastanagues
- 4 tomàquets
- oli d'oliva
- sal
- pebre
- pa ratllat

Elaboració

- En un bol posar la carn picada, la ceba ratllada, una mica de pa ratllat, un polsim de sal i pebre, i barrejar-ho tot molt bé.
- Treure el peduncle i les llavors de cada pebrot amb cura que no es trenquin.
- Omplir-los de la barreja de la carn, i tapar-los de nou amb els peduncles.
- En una olla amb un raig d'oli, primer posar la pastanaga ratllada, després els pebrots farcits i després el tomàquet ratllat.
- Cobrir amb aigua o brou, afegir un polsim de sal i pebre, i deixar-ho coure durant uns 10 minuts fins que els pebrots quedin tovets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada