RELLOM DE GALL D'INDI A LA TARONJA

Ingredients per 4 persones

- 4 lloms de gall d'indi (de ració)
- 1 ceba petita
- suc d'1 taronja (150 g)
- la pell de la taronja
- 2 cullerades de salsa de soja (30 g)
- 1 cullerada de mostassa a l'antiga (15 g)
- 1 cullerada de sucre morè
- 1 rama de romaní fresc (o 1/2 culleradeta de sec)
- sal i pebre negre
- oli d'oliva

Elaboració

- Picar la ceba molt petita.
- En un bol preparar la marinada: barrejar el suc de la taronja, la seva pell, la salsa de soja, la mostassa, el sucre i les fulles de romaní.
- En una paella amb un raig d'oli coure la ceba a foc fluix. Quan estigui tova i una mica daurada, treure'la.
- Salpebrar els lloms de gall d'indi i daurar-los a la mateixa paella a foc fort. Quan estiguin fets, afegir la ceba i la marinada.
- Coure durant uns 10 minuts perquè la carn es faci per dins i la marinada es vagi evaporant una mica.

Aquesta recepta està adaptada del blog: Gastronomía & Cía (https://gastronomiaycia.republica.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada