GALETES DE MANTEGA

Ingredients

- 250 g de farina
- 125 g de sucre
- 125 g de mantega pomada
- 1 ou
- Canyella en pols o extracte de vainilla

Elaboració

- En un bol barrejar l'ou, el sucre, la canyella i la mantega pomada.
- Incorporar la farina i amassar fins aconseguir una pilota homogènia.
- Barrejar bé fins que queda una massa com de pa (s'ha de poder fer una bola).
- Embolicar la bola amb paper de film i guardar-la a la nevera durant 30-60 min per poder-la treballar millor després en fred.
- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Estirar la massa entre dues fulles de paper de forn amb el corró fins que tingui 5 mm de gruix. Tallar-la en petites porcions amb diferents formes segons els motlles que tinguem: rodones, estrelles, animals, etc.
- Folrar la plàtera de forn amb el paper i a sobre posar les les galetes bastant separades.
- Posar-ho al forn durant 8-10 minuts.
- Quan es treuen del forn queden toves i al refredar-se s'endureixen.


Aquesta recepta està adaptada del lloc web de Rac1 (https://www.rac1.cat/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada