PASTA AMB CEBA I BOTIFARRA

Ingredients per 4 persones

- 400 g de pasta
- 2 cebes grosses
- 2 grans d’all
- 2 botifarres o 6 salsitxes
- 400 ml nata líquida del 35% mg (aprox.)
- oli d’oliva
- sal
- pebre

Elaboració

- Bullir la pasta segons les indicacions del fabricant.
- Picar les cebes i els alls.
- Treure la carn de les botifarres del budell que les embolica i esmicolar-la
- En una paella amb un raig d’oli d’oliva coure la ceba i l’all a foc mitjà i després baix, fins que agafin un color molt daurat.
- Incorporar la carn de les botifarres i remenar perquè quedi ben esmicolada.
- Un cop la carn està cuita, afegir la nata i un polsim de sal i pebre, i deixar-ho coure uns minuts fins que la salsa s'espesseixi.
- Barrejar la salsa amb la pasta i servir.

Aquesta recepta està adaptada del lloc web de Rac1 (https://www.rac1.cat/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada