PASTÍS DE PATATA I CARN

Ingredients per 4 persones

- 1 ceba
- 1 all
- 500 g de carn picada (250 g de vedella i 250 g de porc) o llonganissa
- 1 bossa de flocs de puré de patata
- 500 mL d'aigua
- 250 mL de llet semi-desnatada
- 100 g de formatge ratllat
- oli d'oliva i sal

Elaboració

- En una cassola amb un raig d'oli posar el gra d'all i la ceba picats, i coure fins que estiguin tous.
- Un cop cuit, posar la carn picada o la de la llonganissa i anar-la barrejant amb la ceba fins que estigui ben cuita. Reservar.
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Per fer el puré, posar en un bol 500 mL d'aigua, 250 mL de llet i un polsim de sal i posar-ho al microones a màxima potència durant 5 minuts. Posar els flocs de patata i deixar reposar durant 2 minuts. Barrejar molt bé.
- En una safata de forn posar la barreja de la carn amb la ceba i a sobre el puré de patata ben escampat. Posar a sobre el formatge ratllat i posar-ho a gratinar al forn durant 10 minuts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada