SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

Ingredients per 4 persones

- 200 g de ceba picada
- 1 culleradeta de gingebre ratllat
- 2 cullerades d'oli
- 120 g de patata pelada i tallada a daus
- 120 g de tomàquet pelat i tallat a daus
- 2 culleradetes de curri
- 2 cullerades de coco ratllat
- 600 ml d’aigua o brou
- 240 g de llenties cuites
- sal
- unes gotes de suc de llima o llimona
- 4 culleradetes de coriandre fresc picat (opcional)

Elaboració

- Sofregir la ceba amb el gingebre i l'oli a foc mitjà, remenant fins que estigui transparent.
- Afegir la patata, els tomàquets, el curri, el coco, i cuinar-ho durant uns minuts.
- Afegir el brou i deixar-ho bullir fins que les patates estiguin toves.
- Posar les llenties i continuar la cocció durant 5 minuts.
- Posar un polsim de sal i el suc de llima o llimona.
- Servir-ho amb el coriandre picat per sobre.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Som gent de profit (http://somgentdeprofit.cat)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada