CREMA DE CARABASSA I PASTANAGA AL CURRI

Ingredients

- 1 carabassa mitjana
- 3 o 4 pastanagues
- 1 ceba gran
- 1 patata grossa o 2 mitjanes
- 500 mL de caldo de verdures o de pollastre
- 1/2 culleradeta de curri
- oli d'oliva
- sal
- llet

Elaboració

- Per poder pelar la carabassa més fàcilment, tallar-la en 6 o 8 trossos i posar-los en una safata al forn sobre paper vegetal durant uns 30 minuts. Un cop freds, es podran pelar i tallar molt fàcilment.
- En una olla grossa amb un raig d'oli posar la ceba picada. Un cop s'ha estovat una mica, afegir la carabassa i la pastanaga tallada a trossos.
- Pelar la patata, tallar-la a trossos i afegir-la a la olla.
- Cobrir-ho tot amb el caldo, posar el curri, tapar i deixar bullir durant uns 30 minuts.
- Un cop fred, triturar-ho i afegir un raig de llet.

Per decorar es pot posar llavors de pipes o de sèsam torrat.

Aquesta recepta està adaptada del blog Menuari (https://menuari.com/receptes/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada