FIDEUS XINESOS AMB POLLASTRE I VERDURES

Ingredients per 4 persones

- 500 g de pit de pollastre
- 2 pastanagues
- 1/4 de col
- 1 all
- 1 ceba tendra
- 6 cullerades de salsa de soja
- 4 cullerades de salsa d'ostres
- 1 cullerada d'oli de sèsam
- 240 g de fideus d'arròs
- 1 cullerada de salsa de soja fosca
- oli de sèsam
- oli d'oliva
- sal i pebre blanc

Elaboració

- Marinar el pollastre: en un bol posar el pollastre tallat a trossos petits, 3 cullerades de salsa de soja i 2 de salsa d'ostres, un polsim de pebre blanc i un polsim de sal. Barrejar i deixar reposar durant 30 minuts.
- Bullir els fideus segons les especificacions del fabricant.
- Tallar les pastanagues a tires fines, la col a trossos petits i picar la ceba i l'all.
- En un wok a foc fort amb un raig d'oli posar l'all, la pastanaga i la col. Cuinar durant 5 minuts i reservar.
- En el mateix wok amb oli posar el pollastre marinat i deixar durant 7 o 8 minuts fins que estigui cuit.
- Afegir les verdures, els fideus, la ceba, 3 cullerades de soja i 2 cullerades de salsa d'ostres.
Remenar.
- I per últim afegir 1 cullerada de salsa de soja fosca i un raig d'oli de sèsam si el tenim, i tornar a remenar.

Es poden utilitzar fideus d'arròs, de blat, amb ou, etc. i altres verdures com pebrot, etc.


Aquesta recepta està adaptada del blog: El mundo en recetas (https://elmundoenrecetas.com/).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada