CREMA DE COLIFLOR

Ingredients

- 1 coliflor
- 2 patates
- 1 porro
- 1 ceba petita
- 500 mL brou de pollastre
- llet
- comí
- 2 talls de pernil salat

Elaboració

- Rentar la coliflor: treure les fulles, tallar les branques de la tija i posar-les en remull.
- En una olla grossa amb un raig d'oli posar la ceba picada i el porro tallat a trossos petits. Un cop s'han estovat una mica, afegir la coliflor.
- Pelar la patata, tallar-la a trossos i afegir-la a la olla.
- Cobrir-ho tot amb el brou, posar un polsim de comí, tapar i deixar bullir durant uns 30 minuts.
- Un cop fred, triturar-ho fins que tingui consistència de crema i afegir un raig de llet.
- Col·locar els talls de pernil entre dos fulls de paper i posar-lo al forn durant 20 min.
- Un cop estigui tebi, triturar-lo una mica.
- Emplatar la crema amb una cullerada de pernil triturat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada