MANDONGUILLES SUEQUES

Ingredients per 4 persones

- 500 g de carn picada de vedella i de porc
- 1/2 ceba
- 4 cullerades de pa ratllat
- 1 ou
- farina
- 160 mL de llet
- 300 mL de brou de pollastre
- 3 cullerades de mantega
- 50 mL de nata
- 2 cullerades de salsa de soja
- 1/2 cullerada de farina de blat de moro (Maizena)
- sal i pebre

Elaboració

- Per fer les mandonguilles, barrejar en un bol: l'ou batut, la carn picada, el pa ratllat, la ceba picada molt petita, 60 mL de llet, sal i pebre. Barrejar fins que quedi una massa homogènia.
- Formar les mandonguilles, enfarinar-les i fregir-les amb la mantega a foc bastant fort perquè quedin daurades per fora i toves per dins. Reservar-les.
- Per fer la salsa, en la mateixa paella posar el brou de pollastre.
- Diluir la farina de blat de moro en 100 mL de llet i afegir-la a la paella junt amb la salsa de soja. Remenar, afegir nata i deixar reduir durant uns minuts.
- Posar les mandonguilles i coure durant 5 minuts més.

Es poden acompanyar de patates fregides.


Aquesta recepta està adaptada del blog: El mundo en recetas (https://elmundoenrecetas.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada