MACARRONS AMB TONYINA I TOMÀQUET

Ingredients per 4 persones

- 320 g de macarrons
- 1 llauna de 250 g de tonyina (o 3 de 70-100 g)
- 1 llauna de 500 g de tomàquet triturat
- 1 ceba
- 2 alls
- 1/2 pebrot vermell
- orenga
- oli d'oliva
- sal i pebre
opcional: olives verdes

Elaboració

- Bullir els macarrons segons les especificacions del fabricant.
- En una cassola amb un raig d'oli, posar la ceba i el pebrot tallats a trossos petits. Deixar que s'estovin i posar els alls laminats.
- Afegir el tomàquet triturat. Posar un polsim d'orenga i salpebrar.
- Coure durant uns 10-12 minuts fins que la salsa s'espesseixi una mica.
- Posar la tonyina feta miques i les olives trossejades, i deixar-ho 2 o 3 minuts.
- Afegir els macarrons escorreguts, remenar amb compte i servir.

Aquesta recepta està adaptada del blog divinaCocina (https://divinacocina.hola.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada