AMANIDA AMB SALSA DE MENTA I COCO

Ingredients per 4 persones

- ruca
- canonges
- 2 cogombres
- 1/2 ceba vermella petita
- 16 tomàquets xerri
- espàrrecs verds
- oli d'oliva
-10 fulles de menta
- romaní
- sal i pebre

per la salsa:
- 100 mL de llet de coco cremosa especial per cuinar
- 6 fulles de menta
- suc de 1/2 llima
- sal
- oli d'oliva

Elaboració

- Tallar els cogombres, els tomàquets i la ceba a daus petits.
- Posar-ho en un bol amb les fulles de menta trossejades, un raig d'oli, un polsim de sal i pebre, i remenar-ho fins que quedi ben barrejat. Reservar durant uns minuts.
- Fer la salsa: en un pol posar la llet de coco, les fulles de menta, el suc de llima, un raig d'oli, i un polsim de sal i pebre. Triturar-ho tot.
- Tallar els espàrrecs verds per la meitat i passar-los per una paella amb una mica d'oli durant 5-7 minuts.
- En 4 plats col·locar la ruca i els canonges, la barreja de cogombre, ceba i tomàquets, els espàrrecs, i amanir-ho amb la salsa.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Ets el que menges (https://etselquemenges.cat/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada