PITS DE POLLASTRE AL FORN

Ingredients per 4 persones

- 4 pits petits de pollastre
- 1 L d'aigua
- 75 g de sal
- 50 mL de mostassa de Dijon
- 5 mL de suc de llimona
- 2 culleradetes de pebre vermell dolç
- 1/2 culleradeta de pebre vermell picant
- 1/2 culleradeta de comí
- 1/2 culleradeta d'all en pols
- 20 mL d'oli d'oliva
- sal i pebre

Elaboració

- Preparar la salmorra: en un pol posar l'aigua tèbia i la sal, i remenar perquè la sal es dissolgui.
- Posar els pits de pollastre de manera que quedin coberts. Tapar-ho i deixar-ho reposar a la nevera durant 30 minuts (si és 2 hores millor).
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Treure el pollastre de la salmorra i untar-lo amb oli d'oliva per tota la seva superfície. Afegir pebre negre, el suc de llimona, el pebre vermell dolç, el pebre vermell picant i la mostassa. Ha de quedar tot ben untat.
- Posar el pollastre al forn durant 25-30 minuts.

Posant el pollastre en la salmorra s'aconsegueix que quedi més sucós.

Es pot acompanyar amb arròs, patates fregides, amanida, puré de poma, etc.
Fredes es poden filetejar i posar en un entrepà o amanida.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada