HAMBURGUESES VEGETALS DE FESOLS VERMELLS

Ingredients per 4 persones

- 400 g de fesols vermells cuits
- sal i pebre
- oli d'oliva
- curri
- gingebre en pols
- salsa de soja
- 1/2 ceba
- 100 g de tofu fumat
- 50 g de pipes o de nous

Elaboració

Versió 1:
- En una picadora posar els fesols, un raig d'oli, un polsim de sal i pebre, un polsim de curri i de gingebre en pols, i un raig de salsa de soja, i triturar-ho molt poquet només perquè es parteixin una mica els fesols i perquè es barregin els ingredients. També es pot fer amb la forquilla.

Versió 2:
- En una picadora posar els fesols, un raig d'oli i un polsim de sal, la ceba tallada molt petita, el tofu fumat tallat molt petit, les pipes o les nous tallades petites, i triturar-ho molt poquet només perquè es parteixin una mica els fesols i perquè es barregin els ingredients. També es pot fer amb la forquilla.

- Un cop picades formar les hamburgueses amb les mans sobre paper de forn o amb un motlle/premsador d'hamburgueses i posar-les a la paella ben calenta amb un raig d'oli durant 1 o 2 minuts per cada costat. Abans de poden passar per pa ratllat perquè quedin més consistents.
- Es poden acompanyar d'una amanida o de pa d'hamburguesa untat amb mostassa amb una mica d'enciam i tomàquet.

Aquesta recepta està adaptada del blog: (http://www.rtve.es/alacarta/videos/torres-en-la-cocina/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada