PIZZA DE BACÓ, CEBA I GORGONZOLA

Ingredients

per la massa
- 250 g de farina de força
- 150 g d'aigua (o llet) tèbia
- 12 g de llevat fresc o 4 g de llevat sec (diferent del llevat químic Royal)
- 1 cullerada de sucre (opcional)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 5 g de sal (1 cullerada)

per sobre
- 1/2 ceba vermella tallada a rodanxes fines
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 8 cullerades de salsa de tomàquet
- 75 g de làmines de bacó tallat molt fi
- 100 g de formatge gorgonzola tallat a trossets
- orenga

Elaboració

- Fer la massa de la pizza segons l'entrada del blog "Pizza ràpida".
- Sobre la base, estendre la salsa de tomàquet.
- Repartir la resta d'ingredients per sobre: el bacó, la ceba i la gorgonzola.
- Posar un raig d'oli i una mica d'orenga.

Aquesta recepta està adaptada del blog: L'Exquisit (http://blogexquisit.blogs.elle.es)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada