PIZZA DE SALMÓ I BRIÉ

Ingredients

per la massa
- 250 g de farina de força
- 150 g d'aigua (o llet) tèbia
- 12 g de llevat fresc o 4 g de llevat sec (diferent del llevat químic Royal)
- 1 cullerada de sucre (opcional)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 5 g de sal (1 cullerada)

per sobre
- 30 g de salsa de tomàquet (o tomàquet triturat escorregut)
-200 g de mozzarella fresca
- 250 g de salmó fresc (1 llom)
- 100 g de formatge brié
- anet fresc
- orenga

Elaboració

- Fer la massa de la pizza segons l'entrada del blog "Pizza ràpida".
- Sobre la base, estendre dues cullerades de salda de tomàquet.
- Repartir la mozzarella pessigant la bola per dividir-la en trossos irregulars.
- Tallar el salmó a daus d'1 cm de costat i posar-los per sobre.
- Tallar el brié en daus de la mateixa mida més o menys i repartir-los pels llocs sense salmó.
- Posar per damunt l'anet picat i l'orenga.
- Posar al forn a 230 ºC durant uns 15 minuts.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada