HUMMUS

Ingredients

- 400 g de cigrons cuits amb la seva aigua
- 2 cullerades de tahina
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- suc 1/2 llimona
- 1 all
- sal i pebre
- 1/2 culleradeta de comí
- 1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 all
- julivert fresc
- iogurt (opcional)
- pa de pita


Elaboració

- En un bol posar els cigrons cuits amb la seva aigua, l'all (sense en germen), el suc de llimona, el comí, el pebre vermell dolç, la tahina, sal i pebre. Triturar durant 3 minuts fins a aconseguir una massa espessa i sense grumolls. Afegir l'oli d'oliva i triturar 2 minuts més perquè quedi tot ben barrejat. Si es vol més cremós es poden posar unes cullerades de iogurt. 
- Deixar refredar a la nevera durant uns minuts.
- Abans de servir junt amb el pa de pita, amanir-ho amb un raig d'oli i una mica de pebre vermell dolç i julivert.
Es pot servir amb trossos d'api, pastanaga, cogombre, pebrot, palets de pa, cogombrets, etc.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Los Tragaldabas (http://www.lostragaldabas.net).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada