MAGDALENES DE VERDURES

Ingredients

- 400 g de verdures: porro, pastanaga i bròquil
- 200 mL de crema de llet
- 2 o 3 ous (segons la mida)
- sal i pebre
- oli d'oliva
- 1 culleradeta de farina
- 100 g de pernil dolç o bacó
- 100 g de formatge ratllat


Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- En una paella amb un raig d'oli, posar les verdures tallades a daus petits amb un polsim de sal i pebre. Deixar que es daurin una mica però sense que quedin gaire toves (han de quedar al dente i sense líquid).
- Afegir el pernil dolç tallat a daus i deixar-ho un parell de minuts. Si es posa bacó, posar-lo al començament amb les verdures. Reservar.
- En un bol, batre els ous amb la nata, la farina i  un polsim de sal i pebre. Afegir la meitat del formatge ratllat i les verdures, i barrejar molt bé.
- Distribuir la barreja en els motlles de magdalenes untats amb oli i posar per sobre la resta del formatge ratllat i uns trossets de pebre per donar color.
- Posar-ho al forn durant uns 15 minuts fins que agafin un color lleugerament daurat.


Aquesta recepta està adaptada del blog: divinaCocina (https://divinacocina.hola.com).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada