AMANIDA D'ALVOCAT I TARONJA

Ingredients per 2 persones

- 1 alvocat
- 1 taronja
- 100 g d'enciam
- 1 tomàquet
- 8-10 cues de llagostins o gambons

per la vinagreta
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 3 cullerades de vinagre de poma
- suc de taronja
- sal i pebre

Elaboració

- Tallar l'alvocat per la meitat, treure la pell i l'os, i tallar-lo làmines. Es pot ruixar amb suc de llimona per evitar que s'enfosqueixi.
- Per la taronja i tallar-la a grillons.
- Tallar el tomàquet a trossos petits.
- Passar lleugerament les cues de llagostins per la paella amb un raig d'oli.
- Preparar la vinagreta barrejant tots els ingredients amb la picadora perquè quedi més emulsionada.
- En cada plat col·locar tots els ingredients sobre un llit d'enciam i amanir-los amb la vinagreta.

Aquesta recepta està adaptada del blog: divinaCocina (https://divinacocina.hola.com).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada