AMANIDA DE FIGUES I FORMATGE DE CABRA

Ingredients per 4 persones

- enciam
- 8 figues
- 120 g de formatge de cabra tipus rulo
- 2 talls de pernil salat

per la vinagreta d'albercoc
- 100 g d'oli d'oliva
- 20 g de puré d'albercocs (o melmelada d'albercocs)
- 1 cullerada de mostassa d'albercocs (o Dijon)
- 5 g de vinagre de xerès
- sal i pebre

 o per la vinagreta de figues
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de mel
- 1 culleradeta de suc de llimona
- polpa d'1 figa
- sal i pebre

Elaboració

- Fer la vinagreta: posar en un pot de vidre amb tapa tots els ingredients, tapar-lo i remenar molt bé.
- Fer el cruixent de pernil salat: en un plat posar els talls de pernil salat entre dues làmines de paper de film i posar-ho al microones durant un minut. Reservar.
- Pelar i tallar les figues a quarts o octaus.
- Muntar els plats: col·locar l'enciam i a sobre posar les figues, el formatge de cabra i el pernil trossejat. Amanir amb la vinagreta.

Aquesta recepta està adaptada del blog de La Tavella (https://www.latavella.cat/receptes-saludables/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada