OUS FARCITS DE TONYINA, ALVOCAT I SALMÓ

Ingredients per 4 persones

- 6 ous
- 100 g de salmó fumat
- 1/2 alvocat
- suc de 1/2 llimona
- 1 llauna petita de tonyina
- maonesa
- oli d'oliva i sal

Elaboració

- Posar els ous a bullir durant 12 minuts. Treure'ls del foc i deixar-los en remull durant 10 minuts més.
- Un cop freds, pelar-los i partir-los per la meitat. Posar 3 meitats en cada plat.
- Treure els rovells i posar-los en un plat fondo. Picar-los amb la forquilla i barrejar-los amb la tonyina.
- En cada meitat de la clara, posar una culleradeta de maonesa i un cullerada de la barreja dels rovells i la tonyina.
- Amb la forquilla, picar el mig alvocat i barrejar-lo amb el suc llimona i una mica de sal.
- Tallar el salmó fumat a tires petites.
- Sobre de cada meitat d'ou posar una culleradeta de puré d'alvocat i una o dues tires de salmó.
- Amanir amb un raig d'oli.

Aquesta recepta està adaptada del blog: La cocina de Frabisa (https://lacocinadefrabisa.lavozdegalicia.es)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada