CEVICHE DE SALMÓ

Ingredients per 2 persones

- 200 g de lloms de salmó fresc sense espines ni pell
- 25 g de festucs
- 1 ceba tendra
- 1 llima i mitja
- 1/2 taronja
- alfàbrega fresca
- oli d'oliva
- sal
- tabasco
- llesquetes de pa torrat

Elaboració

- Tallar el salmó a daus petits.
- Preparar la maceració: barrejar el suc d'una taronja, d'una llima i unes gotetes de tabasco. Posar sobre el salmó i remenar perquè quedi ben cobert. Tapar i posar-ho a la nevera durant 30 minuts.
- Fer l'oli d'alfàbrega: amb la picadora, picar les fulles d'alfàbrega i afegir un polsim de sal i mig got d'oli d'oliva. Remenar bé.
- Preparació dels plats: sobre el salmó macerat, posar els grillons de la mitja llima, la ceba tendra picada, els festucs picats i l'oli d'alfàbrega.
- Servir molt fred i acompanyat de llesquetes de pa torrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada