AMANIDA DE CANONGES, ALFÀBREGA, MOZZARELLA I PINYONS

Ingredients per 2 persones

-150 g de canonges
- 200 g de mozzarella (1 bola)
- 20 fulles d'alfàbrega fresca
- 50 g de pinyons
- 8 grans de raïm, o 8 maduixes o trossos de pera o poma
- 2 culleradetes de mel
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- vinagre
- sal

Elaboració

- Preparació de la vinagreta de mel: en un bol barrejar l'oli d'oliva, la mel i un raig de vinagre.
- En una paella, posar un raig d'oli i daurar lleugerament els pinyons.
- En un bol gran posar els canonges, els pinyons i la mozzarella a trossos.
- A sobre de cada tros de mozzarella posar una fulla d'alfàbrega.
- Amanir amb la vinagreta de mel.

Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada