COQUETES DE CARABASSÓ AMB SALSA DE IOGURT

Ingredients per 4 persones

- 1 carabassó gran
- 1 ou
- 40 g de formatge brié sense pell o o parmesà ratllat
- sal
. pebre
- all en pols
- llavors de sèsam

Per la salsa de iogurt
- 1 iogurt grec
- coriandre
- rajolí de suc llimona
- mig all picat
- sal
- pebre
- oli d'oliva

Elaboració

- Ratllar el carabassó, posar-lo sobre un drap i escórrer el màxim d'aigua.
- A la picadora posar l'ou, el formatge brié tallat a daus, sal i pebre, all en pols, sèsam i el carabassó sec. Picar i deixar reposar tapat amb paper film a la nevera durant 1 h.
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Sobre una safata posar una làmina de paper vegetal i a sobre anar posant cullerades de la barreja del carabassó amb el formatge.
- Coure el forn durant durant 10-15 minuts. Girar les coquetes i coure durant 5 minuts més.

- Per fer la salsa de iogurt posar tots els ingredients en un bol i barrejar bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada