VENTRESCA DE TONYINA AMB CLOÏSSES

Ingredients per 4 persones

- 2 ventresques de tonyina de 700 g cadascuna
- 4 alls
- 1 bitxo
- 250 g de cloïsses
- 100 mL de vi blanc
- suc d'1 llimona
- julivert
- sal
- oli d'oli

Elaboració

- Tallar les ventresques per la meitat i marcar-les a la planxa amb una mica de sal (han d'estar 1 minut o menys per costat perquè quedin crues per dins). Posar-les en un safata amb el suc de llimona.
- En una paella amb un raig d'oli daurar els alls tallats a làmines i el bitxo. Afegir les cloïsses i el vi blanc, i deixar-ho fins que les cloïsses s'obrin.
- Afegir els talls de tonyina i el suc de llimona, i deixar-ho reduir una mica.
- Posar julivert abans de treure-ho del foc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada