ROTLLES D'ALBERGÍNIA I FORMATGE

Ingredients per 4 persones

- 8 llesques de pa de motlle sense crosta
- 2 albergínies
- 75 g de formatge feta a daus
- 1 pot d’anxoves amb oli
- crema balsàmica de Mòdena
- herbes de Provença
- sal
- julivert
- olives negres sense pinyol

Per la salsa
- 150 g de formatge cheddar i samso (o una bossa de formatges variats per a amanides)
- 100 mL de nata líquida
- 1/2 culleradeta de pebre vermell dolç

Elaboració

- Tallar les albergínies en dues meitats i coure-les al microones a màxima potència durant 10 minuts, fins que estiguin tendres. Treure la polpa i tallar-la a daus.
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Estirar les llesques de pa amb el corró.
- Damunt de cada llesca de pa posar una mica de polpa d'albergínia, tres trossos de formatge feta, tres trossos d’anxova, un polsim d’herbes de Provença, sal i unes gotes de crema balsàmica de Mòdena.
- Enrotllar les llesques com un caneló i posar-les al forn fins que estiguin daurades.
- Fer la salsa: desfer els formatges amb la nata i el pebre vermell fins a aconseguir una salsa.
- Servir amb la salsa, les olives tallades i el julivert picat per damunt.


Aquesta recepta està adaptada de la secció Pilota a l'Olla del programa El Món de Rac1.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada