LASSANYA FREDA DE SEITONS EN VINAGRE

Ingredients

- 1 paquet de pasta per lassanya
- 500 g seitons en vinagre
- cibulet
- 2 cullerades de maionesa
- oli d'oliva
- sal i pebre

Per la samfaina:
- 1 o 2 cebes
- 2 alls
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 carabassó
- 4 tomàquets triturats
- sal i pebre
- oli d'oliva
- 1 fulla de llorer
- nou moscada

Per la salsa:
- 1 tomàquet madur
- 1 ceba tendra
- 2 cullerades de maionesa
- sal

Elaboració

Samfaina:
- Picar la ceba i l'all. Tallar la resta de verdures a daus petits.
- En una paella amb un raig d'oli, posar la ceba i l'all. Quan estiguin una mica daurats, afegir els pebrots i després el carabassó i l'albergínia. Quan estiguin tous, posar el tomàquet triturat, la fulla de llorer, un polsim de nou moscada, sal i pebre. Deixar coure durant 10-15 minuts més remenant de tant en tant.
- Un cop freda barrejar-la amb 2 cullerades de maionesa i reservar.

- Bullir la pasta segons les indicacions del fabricant. Escórrer i reservar.
- En una safata posar una capa de pasta, la meitat de la samfaina i a sobre una capa de seitons en vinagre. Repetir la operació de pasta, samfaina i seitons.
- Deixar reposar la lasanya a la nevera fins al dia següent.

Salsa:
- En la picadora posar el tomàquet i la ceba tendra i picar-ho bé. Afegir la maionesa i un polsim de sal, i picar un mica perquè quedi tot ben barrejat.

- Tallar la lasanya en porcions i posar-les als plats.
- Posar una cullerada de salsa i una mica de cibulet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada