PASTÍS DE LLIMONA

Ingredients

- 100 g de galetes maria (seria mig paquet)
- 100 g de mantega
- 1 llimona
- 3 iogurts grecs
- 100 g de formatge tipus quark
- 100 g de sucre
- 125 mL de nata per muntar
- 25 mL de llet
- 12 fulles de gelatina
- ratlladura de xocolata

Elaboració

- Triturar les galetes amb la batedora procurant que quedin el més fines possible, afegir la mantega desfeta i barrejar bé.
- Posar-ho al fons d'un motlle rodó de dues peces (que permetrà la separació de la base i de les parets laterals) untat amb oli i farina o amb un full de paper de forn al fons. Ha de quedar ben apretat (ens podem ajudar d'un got).
- Posar-lo a refredar a la nevera.
- Posar les fulles de gelatina durant 10 minuts en aigua a temperatura ambient perquè s'estovin.
- En un bol posar els iogurts, el formatge fresc, el sucre, el suc de la llimona, la ratlladura de la pell de la llimona i remenar molt bé.
- Afegir la nata per muntar, la llet, les fulles de gelatina escorregudes i barrejar amb moviments suaus de baix cap a dalt.
- Posar la barreja en el motlle i posar-ho a la nevera durant 4 o 6 hores.
- Posar per sobre la ratlladura de xocolata.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada