- 300 g de salmó fresc
- 100 g de salmó fumat
- 1 ceba tendra o mitja ceba
Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).
- suc de mitja llimona
- 1/2 cullerada de tabasco
- sal i pebre
- cibulet
- 1 alvocat
- enciam (opcional)
Elaboració
- Tallar a daus molt petits: el salmó fresc, el salmó fumat i la ceba. Barrejar-ho tot i guardar-ho a la nevera durant uns 30 minuts.
- Preparar l'amaniment en un pot de vidre amb tapa: posar el suc de llimona, el tabasco, un polsim de sal i pebre, i barrejar-ho molt bé.
- Abans de servir, barrejar el salmó amb l'amaniment.
Elaboració
- Tallar a daus molt petits: el salmó fresc, el salmó fumat i la ceba. Barrejar-ho tot i guardar-ho a la nevera durant uns 30 minuts.
- Preparar l'amaniment en un pot de vidre amb tapa: posar el suc de llimona, el tabasco, un polsim de sal i pebre, i barrejar-ho molt bé.
- Abans de servir, barrejar el salmó amb l'amaniment.
- Tallar l'alvocat a daus petits i amanir-lo amb una mica de suc de llimona per evitar que s'oxidi.
- Per servir-lo, posar-lo en els plats dins d'un motlle: primer posar una capa d'alvocat i després una capa de salmó. Posar cibulet picat per sobre.
- Per servir-lo, posar-lo en els plats dins d'un motlle: primer posar una capa d'alvocat i després una capa de salmó. Posar cibulet picat per sobre.
- Acompanyar-ho amb unes fulles d'enciam.
Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).
Versió robot:
https://www.clubcocinamoulinex.es/recetas/detalle/122
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada