Ingredients
- 400 g de cigrons cuits
- 1 cullerada de pebre vermell picant
- 1 cullerada de cúrcuma
- orenga sec
- 1 cogombre
- 1/2 ceba tendra
- 150 tomàquets xerry
- 150 g d'escarola
- sal
- oli d'oliva
- vinagre de poma
- suc de 1/2 llimona
- cibulet
Elaboració
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- En una safata de forn posar els cigrons, el pebre vermell picant, la cúrcuma, un polsim d'orenga, un polsim de sal i un raig d'oli. Remenar molt bé i posar-ho al forn durant 30 minuts.
- En un bol posar la ceba tallada en juliana, el cogombre tallat a daus petits i els tomàquets xerry tallats per la meitat.
- Afegir l'escarola i els cigrons i barrejar-ho tot.
- Fer la vinagreta barrejant 50 mL d'oli d'oliva, el suc de llimona, un rajolí de vinagre, un polsim de sal i el cibulet.
- Afegir a l'amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada