ESCAROLA AMB ROMESCO

Ingredients per 4 persones

- 1 escarola
- 200 g de bacallà esqueixat dessalat
- 12 filets d'anxova

salsa romesco:
- 3 tomàquets
- 3 o 4 alls
- 1 pebrot de romesco
- 50 g d'avellanes
- oli d'oliva
- vinagre
- sal

Elaboració:

Fer la salsa romesco:
- Escalivar els tomàquets i els alls. Reservar-los i pelar-los.
- Escaldar el pebrot en aigua calenta. Es pot utilitzar sencer.
- Pelar les avellanes torrades. Un truquet per pelar-les més ràpid és posar-les dins un drap de cuina net i fregar les unes amb les altres per treure la pell més fàcilment.
- Posar-ho tot dins d'un bol (els tomàquets, els alls, els pebrots i les avellanes) i picar-ho finament.
- Afegir l'oli, la sal i el vinagre i continuar picant.

- Posar l'escarola tallada en 4 plats.
- Afegir el bacallà esqueixat i 3 filets d'anxova.
- Posar per sobre 3 o 4 cullerades de salsa i deixar-ho durant uns minuts perquè l'escarola es maceri.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada