BRÒCOLI AMB IOGURT I MOSTASSA

Ingredients per 4 persones

- 2 bròcolis
- 1 iogurt grec
- 20 mL de mostassa de Dijon
- 15 mL d'oli d'oliva
- 10 g de curri
- 10 g de comí
- 10 g de pebre vermell dolç
- 5 g de de pebre vermell picant
- pebre negre
- 20 g d'ametlles

Elaboració

- Separar els diferents rams, tallar les tiges a trossos i rentar-ho tot molt bé.
- Coure-ho al vapor o al microones durant 3 o 4 minuts (han de quedar els trossos durs) i deixar refredar en una safata.
- En un bol posar el iogurt, la mostassa, l'oli d'oliva i les espècies i remenar per barrejar-ho tot. Afegir els trossos de bròcoli i remenar una mica perquè quedin coberts de la barreja.
- En una paella a foc mig-fort coure els trossos de bròcoli durant 8-10 minuts.
- Es pot servir amb les ametlles o amb sèsam o pinyons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada