CREMA DE MUSCLOS

Ingredients per 4 persones

- 1 kg de musclos frescos (o 1/2 kg musclos cuits i congelats)
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ceba
- 1/2 L d'aigua
- 1/2 L de brou de peix
- 2 fulles de llorer
- sal i pebre
- 1 porro

Elaboració

- Rentar els musclos i posar-los en una cassola tapada durant 5-7 minuts perquè s'obrin. Un cop freds, treure'ls de les closques.
- En una altra cassola amb un raig d'oli posar la ceba picada i deixar que es dauri una mica. Posar els musclos (reservar-ne uns quants per decorar), una mica d'aigua de la cocció, el brou de peix, l'aigua i el llorer. Coure durant 15 minuts.
- Deixar refredar una mica i triturar fins aconseguir una textura de crema.
- En una paella amb un raig d'oli posar el porro tallat a tires i, un cop està cuit, afegir els musclos reservats i remenar una mica.
- Servir la crema acompanyada de les tires de porro i els musclos sencers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada